Main image

Πολιτική Ξενοδοχείου

H συγκεκριμένη σελίδα διευθύνεται από την ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ ΑΕ  με ΑΦΜ 094275775 και ΔΟΥ Μυτιλήνης ,Εδρεύει Βιγλα Μυτιλήνης. και είναι καταχωρημένη με ΑΡ.Μ.Α.Ε 21726/82/Β/90/0010  και ΜΗΤΕ 0310Κ014Α0109500
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικών κρατήσεων εξής καλούμενος για συντομία "επισκέπτης" ή/και "χρήστης" ή "πελάτης" (αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στη σελίδα λη πραγματοποιεί και κράτηση) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών της ηλεκτρονικής σελίδας.

Γενικοί όροι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από την ηλεκτρονική σελίδα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ιστότοπου.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον ιστότοπο, σε ότι αφορά την ταυτότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ιστότοπου συναλλαγές. Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της κράτησής σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.
Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από τον ιστότοπό μας, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των κρατήσεων σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το κατάστημά μας σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να προχωρήσουν σε κράτηση, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Cookies

Η ηλεκτρονική μας σελίδα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή, καθώς και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Πληρωμές:

  • Πληρωμή μέσω Κάρτας: εφόσον επιλέξετε αυτό τον τρόπο, τότε, είτε στο κατάλυμα μας είτε μέσω της ιστοσελίδας μας ( σε ασφαλές περιβάλλον), μπορείτε να εξοφλήσετε την κράτησή σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να σας ζητηθεί να μας στείλετε με φαξ ή e-mail φωτοτυπία της ταυτότητάς σας δύο όψεων και φωτοτυπία του μπροστινού μέρους της κάρτας (με καλυμμένα τα 4 τελευταία ψηφία) σε περίπτωση που ζητηθεί απο την τράπεζα για την ασφάλεια των πελατών μας.
  • Πληρωμή μέσω Paypal: έφοσον επιλέξετε αυτο τον τρόπο, τότε στο τελευταίο στάδιο της κράτησής  σας εξοφλείτε μέσω paypal την κράτησή σας.
  • Πληρωμή μέσω τραπέζης: εφόσον επιλέξετε αυτό τον τρόπο, τότε, αφού ολοκλήρώσετε την κράτησή σας, θα σας αποστείλουμε λογαριασμό απο την τράπεζα της αρεσκείας σας για να προχωρήσετε στην κατάθεση εντώς δύο ημερών απο την ολοκλήρωση της κράτησής σας προκειμένου η κράτηση να τεθεί σε ισχύ.

Check in

  • Check-in Time: 14:00 μμ / Check-out Time: 12:00 μεσημέρι
  • Πολιτική Ακύρωσης
  • Η προκαταβολή 30% επι του συνόλου της κράτησης που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί και να ισχύει η κράτηση επιστρέφεται συνολικά εφόσον η ακύρωση ζητηθεί μέχρι τρεις ημέρες πριν την εν λόγω άφιξη.
  • Η προκαταβολή 30% επι του συνόλου της κράτησης που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί και να ισχύει η κράτηση δεν επιστρέφεται εφόσον η ακύρωση ζητηθεί σε διάστημα λιγότερο απο τρεις ημέρες πριν την εν λόγω άφιξη.
  • Σε περίπτωση "Μη εμφάνισης" η κράτηση εξοφλείται στο ακέραιο.
  • Η προεξόφληση των κρατήσεων της κατηγορίας "Μη επιστρέψιμη τιμή" δεν επιστρέφεται σε καμία περίπτωση αιτήματος ακύρωσης ή μη εμφάνισης.